You are here

Bijenhouderij experts gezocht

PUM is dringend op zoek naar meer beekeeping experts voor advies en training op het gebied van de bijenhouderij en het verwerken en vermarkten van honing en bijenwas. 

Met spoed gezocht: experts bijenhouderij
PUM zoekt (gepensioneerde) experts uit de bijenhouderij, die bijenhouders en ondernemers in de waardeketen in minder ontwikkelde landen en opkomende markten willen helpen hun bedrijvigheid op een hoger niveau te brengen. Als vrijwilliger gaat een PUM-expert op missie en kan hij/zij uitgezonden worden naar een dertigtal landen wereldwijd. De inzet van PUM-experts richt zich op vaktechnische ondersteuning van MKB-bedrijven, maar ook op ondersteuning van en samenwerking met plaatselijke overkoepelende brancheorganisaties.
Wij zoeken experts met gedegen kennis van het imkeren en het oogsten en verwerken van honing en bijenwas. 

Basisvoorwaarden
Als PUM-expert adviseert u bijenhouders en ondernemers in ontwikkelingslanden en/of opkomende markten. Dat is mooi en boeiend werk, maar vraagt ook wat van de experts die wij zoeken:

  • U heeft ruime werkervaring
  • U vindt het adviseren en het delen van uw kennis en ervaring een uitdaging
  • U heeft de Nederlandse nationaliteit
  • U spreekt en schrijft goed Engels (Frans en/of Spaans is een pré)
  • U bent flexibel en ontmoet graag mensen uit verschillende culturen
  • U beschikt over het nodige improvisatievermogen

Via deze link vindt u een aantal andere basisvoorwaarden. Voldoet u aan deze basisvoorwaarden en wilt u zich aanmelden? Dan kunt u dat online doen via het kopje 'Word PUM-Expert'.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Rita Joldersma - rita.joldersma@pum.nl - sectorcoördinator Beekeeping of met Claudia Braxhoofden - claudia.braxhoofden@pum.nl - PUM recruiter.