You are here

Gezocht: Fruit experts

PUM zoekt (gepensioneerde) experts uit de fruitsector, die ondernemers in minder ontwikkelde landen en opkomende markten willen helpen hun bedrijven op een hoger niveau te brengen. Als vrijwilliger gaat een PUM-expert op missie en kan hij/zij uitgezonden worden naar een dertigtal landen wereldwijd. De inzet van PUM-experts richt zich op vaktechnische ondersteuning van MKB-bedrijven, maar ook op ondersteuning van en samenwerking met plaatselijke overkoepelende brancheorganisaties.

Wij zoeken experts met gedegen kennis van fruit: appels, peren, pruimen, kersen, perziken, citrusfruit, avocado’s, mango’s, papajas, noem maar op.

Basisvoorwaarden
Als PUM-expert adviseert u ondernemers in ontwikkelingslanden en/of opkomende markten. Dat is mooi en boeiend werk, maar vraagt ook wat van de experts die wij zoeken:

  • U heeft ruime werkervaring
  • U vindt het overdragen van uw kennis en ervaring een uitdaging
  • U heeft de Nederlandse nationaliteit
  • U spreekt goed Engels (Frans en/of Spaans is een pré)
  • U bent flexibel en ontmoet graag mensen uit verschillende culturen
  • U beschikt over het nodige improvisatievermogen

Via deze link vindt u een aantal andere basisvoorwaarden. Voldoet u aan deze basisvoorwaarden en wilt u zich aanmelden? Dan kunt u dat online doen via het kopje 'Word PUM-Expert'.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Harry Surminski - harry.surminski@pum.nl - sectorcoördinator Vegetables & Fruits (tel. 06-53233232) of met Janita Drost - janita.drost@pum.nl - PUM recruiter.