You are here

Atos Foundation & PUM

PUM is al enkele jaren betrokken bij het helpen van het John Fisher Teacher Trainings Institute (JFTTI) in het noorden van Oeganda. JFTTI streeft ernaar ICT-onderwijs te bieden aan haar studenten en gespecialiseerde ICT-cursussen te geven om groepen studenten te bevorderen.

Het doel van het instituut is om meer kansen te creëren voor de studenten om een baan te vinden en betere levens op te bouwen. Additionele sponsorgelden van €10.000 werden aangeleverd door Atos om te helpen met de bouw en uitrusting van het computer-klaslokaal. Atos bood ook praktische hulp door middel van corporate volunteering. Dylienne Every, een ICT-expert van Atos Origin, heeft een adviesmissie uitgevoerd in Oeganda om Internet Management te implementeren. Dylienne heeft de installatie gedaan en het lokale personeel getraind in het gebruik van het apparaat. De missie was succesvol volgens alle betrokken partijen.

Willem Hoekstra, voorzitter van het bestuur van de Atos Foundation, is erg enthousiast over de samenwerking met PUM: “We zijn erg blij dat we hebben kunnen helpen bij dit project: missie volbracht!” Hij kijkt uit naar de volgende adviesmissie en het voortzetten van de samenwerking tussen de Atos Foundation en PUM.

Meer informatie over de JFTTI en PUM vindt u hier.