You are here

Word PUM-expert

PUM is continu op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hun kennis en ervaring willen delen met ondernemers in ontwikkelingslanden en opkomende markten. We zoeken mannen en vrouwen, die de werkvloer door en door kennen, en maximaal 68 jaar oud zijn. Uw expertise ligt bijvoorbeeld in de textiel- en kledingindustrie, metaalverwerking, chemie, landbouw, milieu of horeca en toerisme. U stelt uw ervaring en expertise beschikbaar voor projecten die gemiddeld twee weken duren. Daarnaast vragen wij het volgende van u:

  • U bent minimaal tweemaal per jaar beschikbaar om projecten uit te voeren
  • U heeft de persoonlijke drive om uzelf te blijven ontwikkelen omdat u gelooft dat u nooit bent uitgeleerd. U neemt graag deel aan trainingsdagen, zowel om u de werkwijze van PUM eigen te maken, als om uw specifieke kennis en (advies)vaardigheden te optimaliseren.
  • U bent flexibel genoeg om binnen 2 maanden een missie uit te voeren
  • U vindt het overdragen van uw kennis en ervaring een uitdaging
  • U heeft de Nederlandse nationaliteit
  • U spreekt en schrijft goed Engels (Frans, Spaans is een pre)
  • U bent in de Engelse taal in staat een goede bedrijfsanalyse te maken en rapportage en vervolgtraject op te stellen
  • U heeft affiniteit met ontwikkelingslanden en/of opkomende markten
  • U bent avontuurlijk, flexibel en ontmoet graag mensen uit verschillende culturen

Klik hier voor meer informatie over de sectoren waarin PUM actief is.
NB: binnen IT business consultancy is behoefte aan experts op het gebied van technische infrastructuren, cloud computing en security. Ook op het zich snel ontwikkelende gebied van digitalisering, digitale marketing, interactive/responsive web design, software oplossingen, SEO en BI/AI zijn experts welkom.
NB: de sector Vocational Education is momenteel gesloten voor aanmelding van nieuwe experts.
NB: voor de sector Healthcare zoekt PUM specifiek naar experts met managementervaring in ziekenhuizen en eerste lijnsvoorzieningen, tandartsen, verpleegkundigen en mensen met kennis van E-health ontwikkelingen.

Bent u actief in één van de sectoren waarin wij opereren, voldoet u aan de basisvoorwaarden en wilt u aan de slag als expert? Meldt u zich dan aan via de paarse button "Word PUM Expert".