You are here

Nederlandse hospitality E-learnings de wereld over

Submitted by sietske.dijkstr... on 24 January, 2020 - 09:51

Tien prominente Nederlandse bedrijven uit de hospitality sector delen vanaf dit jaar hun interne E-learnings op het Hospitality Online Platform (HOP). Met hulp van het Food Service Network Nederland worden de corporate E-learnings via het platform toegankelijk gemaakt voor de hospitality experts van PUM. Zij zijn hiermee nog beter uitgerust om te doen waar ze goed in zijn: het adviseren van ondernemers in ontwikkelingslanden en opkomende markten.

Dutch

Aan alle vrijwilligers: Bedankt voor jullie inzet!

Submitted by gabrielle.tenbo... on 5 December, 2019 - 09:57

Op 5 december is het International Volunteer Day. Namens PUM en vele ondernemers wereldwijd, bedanken wij al onze vrijwilligers voor hun inzet!

Groeiende bedrijven en bloeiende economieën; dat is waar PUM naar streeft. Het komende jaar willen wij nóg meer positief effect bereiken en samen met onze vrijwilligers de impact van onze adviesmissies vergroten. Met de steun, tijd en specifieke expertise van ruim 1700 vrijwilligers floreren lokale ondernemers en maakt PUM hét verschil in opkomende markten en ontwikkelingslanden.

Dutch

Bedrijfslevenorganisaties presenteren strategie voor Afrika

Submitted by gabrielle.tenbo... on 2 December, 2019 - 10:44

Nederlandse bedrijven stimuleren om meer zaken te doen in en met Afrika. Dat is het doel van de Afrika Strategie die VNO-NCW en MKB-Nederland hebben opgesteld. Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW, overhandigde het eerste exemplaar op 26 november tijdens de handelsmissie in Nigeria aan minister-president Mark Rutte.

Dutch

PUM en Women on Wings slaan de handen ineen om 25.000 duurzame banen te creëren voor vrouwen op het Indiase platteland

Submitted by gabrielle.tenbo... on 17 October, 2019 - 10:44

PUM Netherlands senior experts (PUM) en de stichting Women on Wings Foundation (Women on Wings) gaan samenwerken om armoede te bestrijden door Indiase sociale ondernemingen te ondersteunen bij hun groei en zo 25.000 duurzame banen voor vrouwen op het Indiase platteland te realiseren.

Dutch

Bedrijfsevenement: actie tegen AMR

Submitted by gabrielle.tenbo... on 2 September, 2019 - 13:09

Een inspirerend evenement vond plaats afgelopen woensdag, 28 augustus 2019 in de Haagse Malietoren. Actie tegen AMR (antimicrobiële resistentie) was het hoofdthema van de ochtend. Dit is een gezamenlijk initiatief van PUM, WIMM (Werkgroep Internationale Medische Microbiologie van de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie (NVMM) en de Afdeling Medische Microbiologie van het Radboudumc.

Dutch

Een goede match: PUM en CBI

Submitted by gabrielle.tenbo... on 26 August, 2019 - 14:37

PUM en CBI hebben hun samenwerkingsovereenkomst vernieuwd. Beide partijen helpen het Midden- en Kleinbedrijf in ontwikkelingslanden en opkomende markten en vullen elkaar al jaren aan door samen te werken via een geïntegreerde waardeketenbenadering. Om meer impact te bereiken, zullen PUM en CBI samen optrekken om aandachtsgebieden te identificeren en de ontwikkeling en implementatie van projecten te intensiveren. Verdere samenwerking zal helpen om meer problemen in de doellanden op te lossen en betere resultaten te bereiken.

Dutch

Hans de Boer en minister bezoeken PUM-project in Vietnam

Submitted by victorine.nille... on 17 April, 2019 - 13:02

'PUM is een pareltje', aldus Hans de Boer, voorzitter van PUM én VNO-NCW. Maar, wat doen de experts van PUM eigenlijk? Hans de Boer en Cora van Nieuwenhuizen (minister van Infrastructuur en Waterstaat) maakten afgelopen week tijd vrij in hun drukke agenda om SongHan Incubators (SHI) te bezoeken in Da Nang.

Dutch

Pages