You are here

Hans de Boer en minister bezoeken PUM-project in Vietnam

Submitted by victorine.nille... on 17 April, 2019 - 13:02

'PUM is een pareltje', aldus Hans de Boer, voorzitter van PUM én VNO-NCW. Maar, wat doen de experts van PUM eigenlijk? Hans de Boer en Cora van Nieuwenhuizen (minister van Infrastructuur en Waterstaat) maakten afgelopen week tijd vrij in hun drukke agenda om SongHan Incubators (SHI) te bezoeken in Da Nang.

Dutch

Algerije

Submitted by administrator on 17 April, 2019 - 10:38
Dutch

Since 2019 PUM is active again in Algeria. We only focus on vocational education through cooperation with the Centre d'Excellence  in Foughla and entrepreneurship through cooperation with the Chambre d’agriculture in Biskra.

Kick-off evenementen Ondernemers voor ontwikkeling in Ghana en Ethiopië

Submitted by victorine.nille... on 1 March, 2019 - 11:47

Tientallen mensen waren recentelijk aanwezig bij de kick-off-evenementen van het ‘Entrepreneurship by Diaspora for Development (ED4D)’-project in het Haagse Humanity House. Het ED4D-project stimuleert de Ethiopische en Ghanese diaspora die in Nederland wonen, of Nederlandse ondernemers in samenwerking met de diaspora, om zich in te zetten als ondernemers voor de ontwikkeling van de privésector in Ghana en Ethiopië. Het project wordt uitgevoerd door IOM in samenwerking met PUM Netherlands senior experts.

Dutch

PUM-klant in Rwanda gekroond tot touroperator van het jaar

Submitted by elise.mooijman@... on 22 January, 2019 - 15:00

Hermosa Life Tours and Travel is de beste touroperator in Rwanda van het jaar 2018 volgens de Kamer van Toerisme van het land. Het bedrijf ontving eind vorig jaar advies van PUM-expert Paul van Hek. Paul: "Hermosa heeft deze prijs onder meer gewonnen vanwege hun betrokkenheid bij het behoud van wilde dieren in het land en de opvoeding van jonge mensen over deze kwestie."

Dutch

PUM tekent samenwerkingsovereenkomst in Benin

Submitted by gabrielle.tenbo... on 18 January, 2019 - 12:23

Parakou, Benin - Op 14 januari 2019 heeft PUM een overeenkomst getekend om intensief samen te werken met twee partners: het Institut Universitaires des Sciences Economique et Biologiques Appliques (IUSEBA, vroeger ESCG) en Hospital Saint Jean de Dieu de Boko. Deze overeenkomst is een goed voorbeeld van PUM’s aanpak om duurzame ontwikkeling te stimuleren door een “train de trainer”-benadering in de gezondheidszorg.

Dutch

Pages