You are here

Vrouwelijk ondernemerschap

Vrouwelijke ondernemers maken het verschil
We zijn van mening dat ondersteuning van vrouwelijk ondernemerschap cruciaal is voor inclusieve economische groei. Vrouwen in opkomende markten herinvesteren 90% van hun inkomsten in hun families en gemeenschappen. Dit betekent dat ondersteuning van vrouwelijke ondernemers een investering in onze collectieve toekomst is.
 
Ons werk met vrouwelijke ondernemers
Ongeveer 22% van de bedrijven die we bedienen wordt gerund door of zijn eigendom van vrouwen, terwijl 25% wordt gerund door of eigendom zijn van een combinatie van vrouwen en mannen. Onze senior experts begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee vrouwen worden geconfronteerd in het bedrijfsleven en zijn in staat om hen te adviseren over vraagstukken met betrekking tot strategie en algemeen management, alsmede over de technische aspecten van het runnen van hun bedrijf.
 
Werk samen met ons
We zijn op zoek naar ontwikkelingsconsultants en NGO's die programma's voor vrouwelijk ondernemerschap uitvoeren of ontwikkelen. PUM kan als onderaannemer of dienstverlener technische expertise en zakelijke relaties inbrengen. Bent u geïnteresseerd in samenwerking met ons, stuur uw bericht dan naar businessdevelopment@pum.nl