You are here

Word partner

Partnerschappen zijn een belangrijk onderdeel van het succes van PUM. Wij bieden technische bijstand aan 2000 KMO's per jaar binnen programma's van internationale NGO's, ontwikkelingsconsultants, familiestichtingen en nationale overheden. We bieden ook zakelijke banden, en we werken aan innovatieve financieringsprogramma's met impact investeerders. Al deze partners zijn van mening dat ondernemerschap een belangrijke aanjager van duurzame economische groei is in ontwikkelingslanden.

Onze expertise & ons netwerk
We kunnen van grote waarde zijn in programma's ter bevordering van werkgelegenheid voor jongeren, en vrouwelijk ondernemerschap, of het versterken van waardeketens. Onze meer dan 1500 senior-expert-vrijwilligers hebben diepgaande kennis van zaken van 51 sectoren van de economie, die ze op vrijwillige basis delen door middel van korte adviserende missies op de werkvloer. Zij worden ondersteund door lokale partnerorganisaties, en onze meer dan 150 plaatselijke vertegenwoordigers in 31 landen over de hele wereld.

Contact
Heeft u een innovatief idee om de groei van de KMO-sector te bevorderen? Neem dan contact op en stuur een e-mail naar businessdevelopment@pum.nl
 

Het bovenstaande overzicht biedt een weergave van een groot deel van onze partners.